Verzend- & Betaalwijzen


Verzendmogelijkheden

In principe, verzenden wij de dvd's met PostNL tenzij u aangeeft de bestelling via een andere bezorgdienst (DHL of DPD) te willen ontvangen.
Voor pakket verzendingen  buiten Nederland gebruiken wij DPD, wij kunnen het pakket dan versturen van dinsdag t/m vrijdag.

PostnNL biedt nu ook de mogelijkheid dat u uw post kunt ophalen bij een Afhaalpunt PostNL.
Deze service is makkelijk indien u niet in de gelegenheid bent om uw pakket thuis of op het werk in ontvangst te nemen. U kunt nu het pakket ook afhalen bij een van de 2000 afhaallocaties van PostNL. Een groot deel van deze locaties zijn ook s’avonds en in het weekend open. Voor deze service betaalt u een bijdrage in de extra kosten, maar hij is gratis bij een bestelling boven de € 50,-.
Uw bestelling ophalen waar en wanneer u wilt? Hier vindt u alle mogelijke afhaallocaties en openingstijden bij u in de buurt. Volg de instructies in het scherm. Zodra u een melding krijgt dat uw bestelling wordt verzonden, ligt het pakket in de meeste gevallen de volgende dag vanaf 16.00 klaar om afgehaald te worden. Indien u uw mobiele nummer bij uw gegevens achterlaat, ontvangt u tevens een notificatie per sms op het moment dat u uw bestelling af kunt halen, anders kunt u een e-mail verwachten. U kunt de zending in ontvangst nemen met een geldig legitimatiebewijs en de track&trace code die u krijgt in de mail met de bevestiging en factuur.
Wij doen er alles aan om zorgvuldig met uw verzending om te gaan, helaas hebben wij geen invloed en/of controle over de uitvoering van de bezorging door de bezorgdiensten.


Betaalmogelijkheden

Hieronder kunt u in detail lezen hoe de verschillende betaalmogelijkheden werken.

iDEAL is een gezamenlijk initiatief van ABNAMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING Bank, Rabobank, SNS Regio Bank en Triodos Bank. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen.

U rekent direct af in uw vertrouwde beveiligde internet betaalomgeving van uw eigen bank. Tijdens de betaling wordt de verbinding tussen u en InspiratieFilms beveiligd. Met behulp van SSL worden de transactiegegevens automatisch versleuteld over internet verstuurd. U herkent een veilige SSL-verbinding aan het "slotje" in de onderste statusbalk van uw browser.

Hoe werkt iDEAL?
 • U plaatst een bestelling en bij de methode van betalen kiest u voor iDEAL.
 • Na het invullen van adresgegevens en bevestiging, klikt u op de betaalknop en selecteert u uw bank.
 • Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat.
 • U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling.
 • Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en InspiratieFilms.nl wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald.
 • InspiratieFilms.nl gaat uw bestelling verzenden.


VooruitBetaling
Vooruit betalen betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op NL82 TRIO 0391 1624 11 van Inspired People Work (InspiratieFilms.nl is een handelsnaam van deze BV) volgens de specificaties die staan op de orderbevestiging. Het overboeken kan het snelst met internetbankieren van uw bank.  
 • Betaling per bank is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee.
 • Houd wel rekening met één tot drie werkdagen overboektijd.
 • Vermeld bij het overmaken het bestelnummer uit uw orderbevestiging.

Indien bij vooruitbetalen de betaling binnen 14 dagen nog niet is bijgeschreven, beschouwen wij de bestelling als geannuleerd en zal worden teruggeplaatst in de webshop. Uiteraard krijgt u daarvoor nog een herinneringsmail.


PayPal is een online betaalservice waarmee u artikelen in online winkels kunt betalen. U kunt met deze service uw creditkaart gebruiken zonder een account aan te hoeven maken.

Hoe werkt Paypal?
 • U plaatst een bestelling en bij de methode van betalen kiest u voor PayPal.
 • Na het invullen van adresgegevens en bevestiging, klikt u op de betaalknop en gaat u naar de beschermde Paypal omgeving.
 • U wordt daar gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling.
 • Het bedrag wordt van uw creditkaart afgeschreven.
 • Wij controleren of de betaling succesvol is verlopen en zo ja, dan gaan we uw bestelling verzenden.Met Billink is het mogelijk om uw betaling na levering van het product te verrichten middels een factuur.

Achteraf betalen is voor iedereen beschikbaar, echter zal bij iedere bestelling de gebruiker in eerste instantie worden getoetst op zijn of haar kredietwaardigheid. Bij deze ‘krediet check’ wordt gekeken naar o.a. de betalingservaringen op adres- en persoonsniveau en de buurt waar de betreffende persoon woont. Deze risicoanalyse voorkomt dat producten worden geleverd aan consumenten die niet in staat zijn om hun vordering (tijdig) te voldoen.

De krediet check vindt tijdens het besteltraject realtime plaats waardoor u direct ziet of u van Billink gebruik kunt maken. Indien u nog een openstaande rekening heeft bij Billink kan het zijn dat het niet mogelijk is een nieuwe bestelling te plaatsen, alvorens de vorige rekening is voldaan. Indien u geen gebruik kunt maken van Billink komt u automatisch bij Ideal terecht.

Indien u voor deze optie kiest, gaat u akkoord met de voorwaarden van Billink.
De kosten van die factuur berekenen we aan u door. Let op: indien u niet tijdig betaalt, krijgt u onmiddellijk extra sommatiekosten à € 3,75.

Voorwaarden gebruik Billink
 • U bent 18 jaar of ouder.
 • Uw factuur- en bezorgadres bevindt zich in Nederland. Dit adres mag geen postbus zijn.
 • U hebt geen surseance van betaling aangevraagd en bent niet failliet verklaard.
 • U verkeert niet in schuldsanering of bemiddeling conform de Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen.
 • U bent niet onder vermogensrechtelijk bewind of curatele gesteld.
 • Door het verstrekken van (persoons)gegevens om in het kader van uw bestelling gebruik te maken van de betaaloplossing Billink, geeft u toestemming uw gegevens te verwerken en al dan niet online te toetsen zodat Billink u meteen kan laten weten of uw aanvraag geaccepteerd is.

De andere voorwaarden die gelden als u kiest voor Achteraf Betalen kunt u hier downloaden.