Home    Bewustzijn toelaten  Quantum Communication
Quantum Communication

Quantum Communication


Quantum Communication


Communicatie nader bekeken (EN)€ 22.50


Artikelcode: 03.004

  • Productinformatie
  • Films die aansluiten bij deze film

Quantum Communication

De documentaire Quantum Communication (2009) leert ons hoe communicatie werkt vanuit het niveau van de kwantum fysica. Het laat tevens zien hoe communicatie is verbonden met de universele wetten van de aantrekking. Het is een film met veel informatie over communicatie in de breedste zin van het woord.

De volgende onderwerpen komen onder andere aan bod: het elektromagnetisch veld; het lichaam als ontvanger van signalen; Personal Energy Signature; de cel als vertaler van bewustzijn; het effect van stress en de omgeving op onze gezondheid; de kracht van het hart; communicatie middels subtiele energie; het geluid van de planeten; communicatie door planten; het universum als intellect; inzicht versus denken; de kracht van intentie; wat is bidden; Telepathie en Remote Viewing.

De vormen van communicatie hebben invloed op bijvoorbeeld de moeder-kind-relatie, samenwerken, en het vinden van je geliefde, zielsverwanten, business partners en leraren.

In de documentaire komen aan het woord: Dr. Bruce Lipton*, Dr. William Tiller, Dr. John Gray, Dr. Konstantin Korotkov, Dr. Michael Chaikin, David Sereda, Dr. Lynn Sereda, Crystal Frost, Dr. Stanislav O'Jack, Dr. Gary Schwartz, Paulette Orona, Howard Martin, Clifford Mahooty

*) Met andere informatie dan in andere inspiratiefilms waarin hij voorkomt.


Trailer van Quantum Communication
Helaas niet meer beschikbaar op YouTube


Overige informatie

Lengte: part 1: 90 minuten; part 2: 75 minuten
Taal: Engels
Ondertiteling: geen
Opmerking: Eigen import uit de USA; afspeelbaar op EU dvd-spelers.