InspiratieFilms Compostella
InspiratieFilms.nl

Compostella

Laat de natuur spreken

Compostella
11.99 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant Contact film
Artikelcode01.318
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
OP = Op; nog 1
Compostella

Gedurende drie jaar volgde Freddy Mouchard pelgrims op hun route naar Santiago de Compostella. Compostella is een spirituele film, de religieuze dogma’s voorbij. De beleving van de tocht is voor iedereen verschillend. Maar iedere pelgrim moet zijn of haar fysieke en geestelijke grenzen opzoeken, ongeacht leeftijd, sociale achtergrond en geloofsovertuiging. Er volgt een confrontatie met zichzelf.

De Compostella-bedevaart is een ervaring die ieder jaar meer en meer pelgrims trekt. De tocht is fysiek zwaar, maar is vooral een aanslag op de geestelijke vermogens.

De regisseur volgde drie jaar lang een aantal pelgrims over de “Saint-Jacques de Compostelle”. Iedere étappe legt een nieuw, ander ritme op. Nieuwe inzichten worden geboren. Door het repetitieve contact met de natuur, de elementen en andere pelgrims wordt ieder individu op de eigen krachten en tekortkomingen gewezen. De verandering voltrekt zich geleidelijk en wanneer de reis van de pelgrim uiteindelijk eindigt op Kaap Finisterre en de oude kleren bij de ondergaande zon verbrand zijn, verdrijnt de 'oude' mens en verrijst een nieuwe.


Trailer van Compostella
Overige informatie

Lengte:          98 minuten
Taal:              Frans
Ondertiteling:  NederlandsReviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review