InspiratieFilms Bewustzijn toelaten
InspiratieFilms.nl

Bewustzijn toelaten

De volgende inspirende films richten zich op Bewustzijn toelaten. Onderwerpen die onder andere in deze dvd's aan orde komen zijn: onbewuste en bewuste overtuigingen, patronen, energievelden en kwantumfysica. Wat betekent dit voor jou als mens en jouw leven en gezondheid?  

In de subcategorie 'Mind & Body' bieden we dvd's aan die uitgebreid ingaan op overtuigingen (gedachten) en de effecten daarvan op onze gezondheid. In de subcategorie 'Andere kijk op de Dood' staan dvd's die het doorgaans beladen onderwerp van de dood in een bredere realiteit plaatsen. De subcategorie 'Nondualiteit' bevat films die vragen en antwoorden geven over wie we zijn, waarom we hier zijn en andere diepzinnige vragen. Ten slotte, in 'In & Uit de Matrix' staan films die de patronen en wereld zoals we die kennen, in een ander perspectief plaatsen. De wereld zoals deze ons gepresenteerd wordt kon wel eens heel anders zijn, aangestuurd van achter de schermen.

Hieronder vind je de links naar de bovengenoemde subcategoriën en verschillende films op alfabetische volgorde die niet in die subcategoriën vallen. Klik op de foto of titel voor meer informatie en de trailer (de prijzen zijn inclusief 21% BTW, exclusief verzendkosten).