InspiratieFilms Passie & Authenticiteit
InspiratieFilms.nl

Passie & Authenticiteit

De onderstaande films richten zich op Passie & Authenticiteit. Deze inspirerende films bevatten voorbeelden wat autoriteit nemen voor jouw authenticiteit, voor jezelf en de omgeving kan betekenen. Ze bevatten tevens handvatten en metaforen voor zaken die zowel in de privésfeer als op het werk voorkomen.

In de subcategorie 'Grootsheid van Kinderen' laten de films de kracht van de wijsheid van kinderen zien. De subcategorie 'Bestaansrecht claimen' spreekt voor zichzelf. 'Muziek' (koren, orkest, popmuziek, muziekinstrument) en 'Sport & Dans' zijn subcategoriën waar deze metaforen gebruikt worden om passie en authenticiteit helder te maken. De dvd's in de subcategorie 'Voedsel & Koken' richten zich op passie en keuzes maken in de voedselproductie, voedselconsumptie en de manier van koken. Tenslotte staan in Afrika & Authenticiteit films die zich in Afrika afspelen of Afrikanen in de hoofdrol hebben.

Hieronder vind je de links naar de bovengenoemde subcategoriën en verschillende films op alfabetische volgorde die niet in die subcategoriën vallen. Klik op de foto of titel voor meer informatie en de trailer (de prijzen zijn inclusief 21% BTW, exclusief verzendkosten).